by BFS
oemplusCe este oemplus ?

Ce este oemplus ?

Am pornit acest site pentru a umple un gol de pe piata, pentru ca acest sector de accesorii originale a fost intodeauna ignorat. Noi ne-am hotarat sa terminam cu acest lucru si sa oferim toate accesoriile necesare pentru o modificare completa a exteriorului sau interiorului masinii oferind si instructiuni de instalare daca este posibil sau consultanta. De aceea cand va intereseaza un anume produs cititi descrierea acestuia cu mare atentie pentru ca este foarte bine forumlata pe intelesul fiecaruia.

oemplus.ro nu este un magazin online este un site de prezentare a produselor originale, un catalog online si nu se comercializeaza produse. Pe viitor poate reusim sa facem acest lucru.

Termenul „oemplus” vine de la stilul de a modifica vehicule precum VW si Audi (Skoda, Seat, BMW si Mercedes-Benz) cu accesorii originale care nu sunt oferite pe pitata noastra. Termenul OEM inseamna „Original Equipment Manufacturer” (Producator de Echipament Original) si se refera strict la acceosriile originale oferite de catre noi. Termenul „plus” este ca o completare a accesoriilor „oem” si face referinta la accesoriile aftermarket sau tuning de calitate superioara (oem). De asemenea „plus” revine si ca un serviciu suplimentar oferit de catre noi cum ar fi vopsirea jantelor, a anumitor elemente exterioare si interioare, colantare, etc.

La „oemplus” se gasesc alternative la accesorii precum bari, lumini, jante, ornamente de interior si exterior. Chit-uri exterioare complete care permite o transformare totala de la varianta standard la varianta sportiva a masinii. De asemenea oferim si pachete electronice precum sistem de navigatie, camere de de dat inapoi, senzori de parcare si conectivitate la telefon prin Bluetooth.

Acest tip de modificari deobicei este greu de realizat deoarece multi ofertanti de piese nu stiu daca piesele sunt compatibile intre ele. Noi lucram zi de zi pentru a gasi exact piesele necesare pentru a face modficarile corecte si cautam intodeauna compatibilitati intre accesorii de pe modele mai noi pe modele mai vechi sau de pe o marca de automobile pe alta marca. Produsele care le vedeti compatibile pe un model de masina dar producatorul este diferit fiti siguri ca acest produs a fost testat si este compatibil 100% desi producatorul este diferit.

Multumim pentru increderea acordata care ne-a ajutat sa crestem de-a lungul anilor pentru a putea oferii accesorii originale si tuning de cea mai buna calitate. Datorita contractelor cu furnizorii din Germania si a comenzilor saptamanale avem un timp relativ scurt de livrare intre 3 si 5 zile lucratoare.

Daca nu gasesti un anume produs, da-ne un telefon sau email si noi o sa il gasim pentru tine


Marca


Contact

Vodafone   0753 08 09 09

cosmote   0766 93 57 93

orange   0753 08 09 09


  Yahoo Messenger

Contact Skype  Skype


*Intre orele 10 - 22

Mai multe...