by BFS
oemplusInfo

Info

Cum comand ?


Este foarte usor sa comanzi la oemplus.ro. Daca aceasta este prima data cand cumparati de la magazinul nostru, urmariti acesti pasi usori:

• Navigheaza pe paginile sitului web.
• Gaseste produsul care iti trebuie si apasa pe butonul "comanda produs" din descrierea prodului.
• Completeaza formularul de comanda cu informatiile tale. Toate campurile din formular sunt obligatorii pentru a putea livra produsele fara probleme.

Imediat vei primi un email de confirmare care atesta ca s-a inregistrat comanda. Comanda este procesata incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre tine.


Cum se livreaza ?


Termenul de livrare este de 24h incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii tale sau, in cazul comenzilor platite prin OP, cu momentul incasarii banilor.

Produsele comandate pe site-ul nostru sunt livrate prin firme de curierat rapid. Livrarea se face la adresa specificata in comanda, de catre agentii firmei de curierat.

Costul transportului este calculat de catre curier in functie de greutatea si volumul produsului comandat. Costul este suportat de catre client.

Mentionam ca responsabilitatea livrarii revine in totalitate firmei de curierat. Firma de curierat rapid cu care colaboreaza oemplus.ro este Fan Courier Express. Pentru orice lamuriri sau precizari legate de livrarea produselor dupa ce acestea au fost predate catre firma de curierat, va rugam sa contactati firma de curierat. Datele de contact ale Fan Courier Express sunt: Telefon: 021/9336000, Internet:  www.fancourier.ro

Pentru defectele aparute in timpul transportului clientul trebuie sa completeze cu agentul firmei de curierat un proces verbal privind defectul reclamat si sa anunte in cel mai scurt timp posibil defectul pe adresa de e-mail suport@oemplus.ro. Procesele verbale sunt standard si sunt disponibile la cerere la orice agent al firmei de curierat.

Orice sesizare privind defectele datorate transportului trebuie sa fie insotita si de un proces verbal incheiat cu agentul de curierat in momentul receptionarii coletului pentru a fi luata in considerare.


Cum se plateste ?


•Plata cu ordin de plata. In acest caz produsele vor fi expediate dupa confirmarea receptionarii contravalorii comenzii in contul nostru.

•Plata ramburs cu numerar la primirea coletului de la agentul firmei de curierat rapid care va livra produsele la adresa solicitata de tine.

•Preturile afisate pe site nu contin TVA.


Termeni si conditii

1. Raspundere
oemplus.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard. Pretul afisat al produsului este informativ si poate fi modificat fara o notificare in prealabil sau poate contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Valoarea maxima a obligatiilor oemplus.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de oemplus.ro de la clientul respectiv.


2. Date cu caracter personal
oemplus.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare/review/comanda prezentat pe site-ul www.oemplus.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

•Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
•Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
•Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
•Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar oemplus.ro le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

oemplus.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Formularele prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o comandape siteul www.oemplus.ro vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

3. Montaj

oemplus.ro nu asigura montajul produselor. Aceasta responsabilitate ii revine strict clientului. Se pot gasi colaboratori care pot asigura montajul produselor sau verifica daca este un tutorial de montaj pe adresa http://forum.oemplus.ro.


Politica de returnare


Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
•Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre dumneavoastra.
•Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare.
•Un produs nu se inlocuieste daca acesta a fost comandat gresit de catre dumneavoastra aceasta responsabilitate va revine in mod direct. De aceea este recomandata citirea atenta a descrierii produsului si verificarea cu atentie a pozelor ce insotesc descrierea. Produsele nu se returneaza daca clientul nu reuseste sa le monteze.
•In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, oemplus.ro are dreptul de refuza cererea de returnare reexpedierea produsului se face pe cheltuiala clientului.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit.


Politica de rambursare


Rambursarea banilor se face numai in cazul in care nu a fost respectat termenul de livrare al produsului si a fost in prealabil incasat un avans pentru a se putea comanda produsul respectiv sau daca se respecta politica de returnare. oemplus.ro isi reverva dreptul de a raspunde si rezolva problemele in termen de 30 de zile lucratoare.

Marca


Contact

Vodafone   0753 08 09 09

cosmote   0766 93 57 93

orange   0753 08 09 09


  Yahoo Messenger

Contact Skype  Skype


*Intre orele 10 - 22

Mai multe...